EMER QYTETI ose HOTELI
KATEGORIA
MBERRITJA LARGIMI
DHOMA ADULT (+18) FEMIJE
 
 
SHERBIMI KLIENTIT
TEL: +355 4 2235 688
ORARI SHERBIMIT
Mon - Fri: 08:00-18:00 (CET)
Saturday: 08.00-16.00 (CET)
FAQ
SI TE REZERVONI


Pse te perdorni
balkan-hotel.com?
 
» Ne jemi nga Ballkani
» S'ka Tarifa Shtese
» Cmimet me te Lira
» Pagese e Sigurte Online
» Vleresime Klientesh


Aktivitete kulturore ne Kroaci

Dubrovnik: Festivali I Verës ne Dubrovnik, Korrik- Gusht
Motovun: Festivali I Filmit Motovun, Korrik -Gusht
Omiš: Festivali I grupeve te harmonisë Dalmatiane (Klapa), Korrik
Osor:  Mbrëmjet e Muzikës Osor, Korrik  - Gusht
Porec: Koncerte  te muzikës klasike  Bazilikën e Euphrasius:Cdo te premte gjate gjithë verës  
Pula: Festivali I Filmit  Evropian dhe Kroat ne Pula, Korrik
Rijeka: Karnevalet Rijeka, Janar - Mars
Sinj: Truneu Alka, Gusht
Split: Festivali I Verës, Korrik -Gusht
Sibenik:  Festivali Ndërkombëtar I Fëmijëve, Korrik -Gusht
Varazdin: Festivali Špancirfest” - Strollers', Gusht-Shtator, Mbrëmje  Baroke,  Shtator  -Tetor
Vinkovci: Festivali I Vjeshtës Vinkovci, Shtator
Zadar: Mbrëmje muzikore ne Kishën Shën Donat, Korrik-Gusht
Zagreb: Panairi Ndërkombëtar i Kopshtarisë  “Floraart”: java e pare e qershorit,  Festivali Kombëtar I Teatrit te Ri (EUROKAZ): fundi i Qershorit, Festivali Ndërkombëtar i Folklorit- Korrik , Festivali  Barok: Gjate gjithë korrikut.Na ndiqni

Albania Holidays eshte anetar i: