EMER QYTETI ose HOTELI
KATEGORIA
MBERRITJA LARGIMI
DHOMA ADULT (+18) FEMIJE
 
 
SHERBIMI KLIENTIT
TEL: +355 4 2235 688
ORARI SHERBIMIT
Mon - Fri: 08:00-18:00 (CET)
Saturday: 08.00-16.00 (CET)
FAQ
SI TE REZERVONI


Pse te perdorni
balkan-hotel.com?
 
» Ne jemi nga Ballkani
» S'ka Tarifa Shtese
» Cmimet me te Lira
» Pagese e Sigurte Online
» Vleresime Klientesh


Aktivitete kulturore në Maqedoni

Karnevalet e Vevcani, qe ka 14 vjet tradite, mbahet cdo vit nga 13 deri 14 Janar ne fshatin juglindor te Maqedonise,Vevcani.
Dasma Galicnik Ne te njejten dite cdo korrik, Dita e Shen Peterit, ku banoret lokale dhe turistet jane te ftuar ne festimet e dasmes tradicionale maqedonase ne Galicnik, nje fshat i vogel legjendar afer Mavrovos
Festivali Nderkombetar i Teatrit Antik,  Stobi
Interfest –Festival nderkombetar i muzikes klasike, i mbajtur ne Bitola, 2-12 tetor cdo vit
Festivali i Filmit Europian - "Cinedays"
Festivali  i Folklorit Ballkanik ne Oher, ka prezantuar per me shume se 30 vite kenge dhe valle te shumta origjinale. Rreth 1,200 ansamble me 42,000 anetare kane marre pjese ne festival.Na ndiqni

Albania Holidays eshte anetar i: