EMER QYTETI ose HOTELI
KATEGORIA
MBERRITJA LARGIMI
DHOMA ADULT (+18) FEMIJE
 
 
SHERBIMI KLIENTIT
TEL: +355 4 2235 688
ORARI SHERBIMIT
Mon - Fri: 08:00-18:00 (CET)
Saturday: 08.00-16.00 (CET)
FAQ
SI TE REZERVONI


Pse te perdorni
balkan-hotel.com?
 
» Ne jemi nga Ballkani
» S'ka Tarifa Shtese
» Cmimet me te Lira
» Pagese e Sigurte Online
» Vleresime Klientesh


Aktivitete kulturore ne Shqipëri

Ne kryeqytetin e Shqipërisë, Tirane, organizohen shume aktivitet kulturore periodike si Tirana Film Festival, Tirana Jazz Festival. Ne Tirane ndodhet edhe Teatri i Operës dhe Baletit i cili ofron disa shfaqje ne vit me kryevepra te kompozitorëve me te njohur ne bote.


Na ndiqni

Albania Holidays eshte anetar i: