EMER QYTETI ose HOTELI
KATEGORIA
MBERRITJA LARGIMI
DHOMA ADULT (+18) FEMIJE
 
 
SHERBIMI KLIENTIT
TEL: +355 4 2235 688
ORARI SHERBIMIT
Mon - Fri: 08:00-18:00 (CET)
Saturday: 08.00-16.00 (CET)
FAQ
SI TE REZERVONI


Pse te perdorni
balkan-hotel.com?
 
» Ne jemi nga Ballkani
» S'ka Tarifa Shtese
» Cmimet me te Lira
» Pagese e Sigurte Online
» Vleresime Klientesh


Informacione te dobishme per Malin e Zi

Si shkohet ne Mal te Zi?

Mali i Zi është i lidhur me Kroacinë, Serbinë, Shqipërinë dhe Kosovën.

Me aeroplan:
Në Mal të Zi ka 2 aeroporte ndërkombëtare: Podgoricë dhe Tivat. Ndera Aeroporti Ndërkombëtar i Cilipit  ne Dubrovnik (Kroaci), është vetëm 16 km nga kufiri malazeze.
Aeroporti I  Podgoricës ndodhet 11km nga kryeqyteti i Malit të Zi dhe ofron fluturime të rregullta  ditore në Beograd dhe destinacione të ndryshme evropiane dhe botërore. Gjatë sezonit të verës ka shumë fluturime çarter dhe shume linja me të gjitha qytetet e mëdha të botës.
Aeroporti i Tivatit është zgjedhja ideale për të vizituar bregdetin e Malit të Zi. Ai është vetëm 20 km larg nga metropoli turistik Budva dhe më pak se 10 kilometra nga Kotorri. Ka fluturime të përditshme në Beograd, si dhe në destinacione të ndryshme evropiane. Gjatë sezonit të verës ka shumë fluturime çarter në qytetet e mëdha evropiane.
Web site: www.aptivat.com

Me tren:
Mali i Zi ka një linjë hekurudhore që lidh Barin me Beograd që e lidh atë me rrjetin hekurudhor evropian, prandaj është e mundur të mbërrish në Mal të Zi me tren. Ndalesa e fundit është Bari dhe treni shkon nëpër qytetet e Podgoricës, Kolashin, Mojkovaç, Bijelo Polje, etj Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni: www.zcg-prevoz.me

Me makinë dhe autobus
Mali i Zi është  lehtësisht i arritshme nga Kroacia, Serbia, Shqipëria dhe Kosova.  Ka linjat te rregullta te autobusëve në te  gjitha qytetet në Mal të Zi. Vendi është i lidhur me linjat ndërkombëtare të autobusëve në Serbi, Kroaci dhe Bosnje. Gjatë sezonit të verës shumë turistë përdorin  autobusë  te vegjël private për të gjitha destinacionet e dëshiruara. Më shumë informacion mbi linjat e autobusëve mund të gjenden në faqen www.tourism-montenegro.com

Me anije
Mali i Zi është i lidhur me pjesën tjetër të Evropës me traget nëpër Itali. Gjatë gjithë vitit nuk janë planifikuar tragetet linjat Bar – dhe Bari Itali dhe Bar - Ancona. Gjatë sezonit veror numri i linjave shtohen dhe përfshijnë  Kotor - Ancona - Kotor dhe linjat e trageteve të tjera. Më shumë informacion mbi linjat detare, oraret dhe prenotimin ju mund të merrni në: www.montenegrolines.netNa ndiqni

Albania Holidays eshte anetar i: