EMER QYTETI ose HOTELI
KATEGORIA
MBERRITJA LARGIMI
DHOMA ADULT (+18) FEMIJE
 
 
SHERBIMI KLIENTIT
TEL: +355 4 2235 688
ORARI SHERBIMIT
Mon - Fri: 08:00-18:00 (CET)
Saturday: 08.00-16.00 (CET)
FAQ
SI TE REZERVONI


Pse te perdorni
balkan-hotel.com?
 
» Ne jemi nga Ballkani
» S'ka Tarifa Shtese
» Cmimet me te Lira
» Pagese e Sigurte Online
» Vleresime Klientesh


About Albania Holidays


www.balkan-hotel.com eshte eshte dege e Albania Holidays www.albania-holidays.com nje Kompani Shqiptare e Menaxhimit te Destinacionit, lider ne vend.

Albania Holidays DMC zoterohet nga Kliton Gerxhani dhe Armand Ferra


Drejtor Ekzekutiv Manaxher i Pergjithshem


Kush jemi, synimet dhe strategjia

Qe prej vitit 2005 Albania Holidays DMC njihet si nje nga lideret e tregut shqiptar qe ofron sherbime cilesore “incoming” per partneret dhe per turistet qe vizitojne Shqiperine dhe vendet e Ballkanit.

Krijuar nga pasioni per Shqiperine dhe turizmin, synimi yne eshte t’u ofrojme eksperienca mbreslenese turisteve qe vizitojne vendin tone dhe rajonin e Ballkanit, nepermjet punes me pasion, krijimtarise, eficiences dhe duke punuar ngushte me partneret me te mire ne kete fushe. Per me teper ne synojme te ofojme zgjidhje profesionale qe jane te qendrueshme per nje kohe te gjate. Filozofia jone eshte te zbatojme standardet perendimore te punes, etikes dhe profesionalizimit ne nje sektor dinamik dhe te ri sic eshte turimi shqiptar. Strategjia e Albania Holidays eshte qe te beje me te miren, nepermjet planifikimit te kujdesshem dhe zbatimit rigoroz te nje procesi kontrolli te cilesise hap pas hapi.Cfare na diferencon

Nepermjet pasionit, vizionit dhe profesionalizmit ne kemi arritur te bejme diferencen Albania Holidays team photone sektorin shqiptar te turizmit, duke u ngjitur ne maje te tij per nje periudhe relativisht te shkurter. Shprehja “sipas kerkeses” eshte ne qender te organizates tone dhe ne punojme seriozisht me klientet qe te bejme te mundur qe sherbimet e ofruara nga ne te perputhen ekzaktesisht me ato qe klientet kerkojne. Skuadra jone e menaxhimit e  perbere nga njerez te rinj ne moshe te arsimuar dhe me eksperience pune ne vendet perendimore, ka bere qe kompania te shkoje drejt suksesit, mbeshtetur kjo dhe nga punonjes te perzgjedhur me kujdes e te trajnuar per te qene te orientuar drejt klientit, fleksibel dhe per te ofruar pergjigje te shpejte.  


Perpjeket per qendrueshmeri

Ne jemi shume te ndjeshem ndaj faktit qe turizimi megjithese sjell perfitime per komunitetin mund te kete dhe efekte te kunderta, nese aktoret nuk operojne me pergjegjshmeri dhe nuk perpiqen te ulin efektet negative. Per kete arsye ne kemi zgjedhur furnizuesit me te mire te sherbimeve turistike, te cilet jane te lidhur dhe me komunitetet lokale. Nje perzgjedhje e hoteleve familjare dhe resoranteve tradicionale qe perpiqen te zvogelojne impaktin ne mjedis jane pjese e portofolit tone. Vizitat, qendrimet, ushqimet e ofruara nga vendasit dhe bizneset familjare jane duke u shtuar ne listen tone te produkteve duke rritur efektin pozitiv dhe duke shperndare te ardhurat ne vend. .

Bashkepunim i suksesshem dhe partnere te mirenjohur

Me pune kembengulese dhe profesionalizem Albania Holidays ka krijuar emrin e saj ne treg , emer i cili ofron garanci per sherbime cilesore ndaj klientëve dhepartnereve. Emri i kompanise eshte bere i njohur dhe eshte permendur ne disa artikuj per Shqiperine, te publikuara dhe ne mediat e mirenjohura nderkombetare. Shume nga partneret tane jane lider ne vendet e tyre dhe emri i tyre eshte i lidhur me cilesine me te mire te industrise boterore te turizmit.

Certifikatat dhe Licensat e Albania Holidays

Ne jemi kompani e regjistruar tek Qendra Kombetare e Regjistrimit te Bizneseve Shihni regjistrimin tone

Lutem gjeni ketu poshte te gjitha cerfitikatat, licensat dhe kartat e anetaresise:

ATOA membership
Tour Operating Licence
Certeficate of Registration
Albania Holidays DMC
Albanian Tourism Association member
Travel Company Certificate from Ministry of Tourism
1DMC Europe membership
RDA Memmber
1DMCEurope
RDA member
Liability Insurance
Albanian Chamber of Commerce membership
Chamber of Commerce member

 

Na ndiqni

Albania Holidays eshte anetar i: