Hotele ne Berovo

Berova është një qyteze e vogel malore në rajonin lindor të Maqedonisë, e rrethuar nga malet e Maleshovës, në një lartësi prej 845m. Ky rajon njihet ndryshe si “Zvicra e vogël”, me gjelbërim të pafund, burime të shumta ujore dhe përqëndrimin më të lartë të oksigjenit në ajër, në të gjithë gadishullin e Ballkanit. Berova shquhet për liqenin e saj. Liqeni i Berovës rrethohet nga pyje të shumtë, që qëndrojnë të gjelbër përgjatë gjithë vitit. Vizitoni Beroven, Maqedonia e Veriut dhe rezervoni online hotele në Berovo.