Hotele ne Himare

Në këtë faqe do të gjeni një përzgjedhje të hoteleve në Himarë. Himara është një qytet në Shqipërinë Jugore, pjesë e prefekturës së Vlorës. Për shkak të vendndodhjes dhe motit të ngrohtë Himara është një nga qytetet turistike më tërheqëse në Rivierën Shqiptare. Zona e Himarës karakterizohet nga plazhe të gjatë me rërë të bardhë, ndërsa kodrat rrethuese afër detit janë me tarraca të mbjella me ullinj dhe qitro. Vende për t'u vizituar: Fshati i vjetër dhe plazhi. Vizitoni Himara, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Himarë.

Agave Village

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Porto Palermo, Himare, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Rondos

hotel stars
Shume Mire, 3.9/5.0

Potam, Himare, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Vila Blu

hotel stars
Shume Mire, 3.3/5.0

Lgj.Stefanel, Himare, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Stolis

hotel stars
S'ka Vleresime

Potam, Himare, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim