Hotele ne Kukes

Më poshtë do gjeni një përzgjedhje të hoteleve në Kukës. Kukësi është afërsisht 208 km nga Tirana dhe 191 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Ndodhet në veri të Shqipërisë rreth 20 km nga “Qafe Morina” pika kufitare me Kosovën. Qyteti i Ri (Kukësi i Ri) u ndërtua në vitin 1970 në fushën aty afër e cila është 320 m mbi nivelin e detit. Kukësi i Ri është i rrethuar nga liqeni artificial i Fierzës dhe duket si një gadishull nga lart. Në Kukës mund të shikoni: Muzeun Historik, fabrikën e qilimave etj. Vizitoni Kukësit, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Kukës.