Hotele ne Prizren

Prizreni është një qytet historik në Kosovë, është qendra administrative e rrethit dhe ka një popullsi prej rreth 178.000, kryesisht shqiptare. Prizreni eshte nje qytet shume sharmant I vendosur pergjate brigjeve te nje lumi te ceket dhe I rrethuar nga male te gjelber. Prizreni ka shume ndertesa te vjetra elegante te ndertuara gjate shume shekujve. Gjate viteve qyteti ka pare te vijne dhe te shkojne shume njerez dhe sundimtare te ndryshem dhe ka perjetuar disa here shkaterrimin dhe restaurimin. Megjithate Prizreni ka mbijetuar me veshtiresi dhe tani eshte me veshtrim drejt se ardhmes. Si “kryeqyteti kulturor” I Kosoves, me shume festivale verore dhe me qendren e qytetit me te bukur ne vend, Prizreni ka ate qe I duhet per te qene nje destinacion interesant per vizitoret e huaj dhe ata qe udhetojne per biznez. Ky qyteti I vjeter me popullsine e tij te re eshte nje vend I bukur per t’u vizituar si nje ndalese e shpejte ne rrugen nga Prishtina ose Shkupi drejt bregdetit shqiptar, ose ne nje udhetim me te gjate per te shijuar mjediset e mrekullueshme malore.Vizitoni Prizrenin dhe rezervoni hotele ne Prizren! Vizitoni Prizrenin, Kosovën dhe rezervoni online hotele në Prizren.

Tiffany

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Marin barleti n. 16

  Kerkohet konfirmim

Abi

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Komuna e parisit, PN, Prizren, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Classic

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Shuaip Spahiu PN, Prizren, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Albatros

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Besim Shala, p.n. 20000. Prizren, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Cleon

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Shaip Spahiu nr. 32

  Kerkohet konfirmim

OK

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Lubizhd, km 3 i Magjistrales Prizren -Prishtinë, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Theranda

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Adem Jashari, Nr.01, Prizren, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Albes Complex

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Korishe, km 4 i Magjistrales Prizren-Prishtine, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Arxhena

hotel stars
S'ka Vleresime

Brod 22070, Dragash, Prizren, Kosovë

  Kerkohet konfirmim

Venisi

hotel stars
S'ka Vleresime

RR.Bujtinave, Nr.11, Prizren, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Kacinari

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Pushkataret, Nr. 18, Prizren, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Centrum

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Bujtina 1; 20000, Prizren, Kosove

  Kerkohet konfirmim