Hotele ne Divjake

Divjaka eshte nje qytet ne Shqiperine perendimore. Ajo eshte e njohur per Parkun Nacional te Karavastase qe gjendet aty prane. Plazhi i Divjakes ka nje rere kurative (12km linje bregdetare) dhe pylli eshte nje prej me te mireve ne Shqiperi. Ne Parkun Nacional eshte zhvilluar ” Vezhgimi i zogjve”. Shume turiste te huaj vine ketu per te pare pelikanet dalmaciane teksa rrahin krahet e tyre te medhenj. Ne fakt 6.4% e popullsise se ketij tip pelikani gjendet ne kete lagune. Ato i ndertojne folete ne ishullin e vetem te pelikaneve ne kete lagune e cila eshte zgjedhur si nje zone e rendesise se vecante, e mbrojtur nga konventa e Ramsarit, ne nentor te 1995-es. Vizitoni Divjakën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Divjak.