Hotele ne Theth

Thethi eshte nje fshat ne Alpet e Shqiperise, rreth 70 km në verilindje të qytetit të Shkodrës. Lartesia e zones eshte nga 750 deri 2700 m mbi nivelin e detit. Fshati eshte pjese e parkut kombetar te Thethit, i cili eshte vendi i shume kafsheve te egra dhe i shpendeve te ndryshme. Thethi rrethohet nga male të larta qe jane nje ftese e hapur per alpinistet. Alpinisti Georg Heinshemer dhe albanologu Franc Nopca e kane permendur Thethin ne shkrimet e tyre si nje nga vendet me te bukura per t'u vizituar. Nje nga bukurite natyrore qe duhen pare eshte Ujevara e Thethit me lartësine rreth 30 m. Vizitoni Thethin, Shqipërinë dhe rezervoni online hotele në Theth.