EMER QYTETI ose HOTELI
KATEGORIA
MBERRITJA LARGIMI
DHOMA ADULT (+18) FEMIJE
 
 
SHERBIMI KLIENTIT
TEL: +355 4 2235 688
ORARI SHERBIMIT
Mon - Fri: 08:00-18:00 (CET)
Saturday: 08.00-16.00 (CET)
FAQ
SI TE REZERVONI


Pse te perdorni
balkan-hotel.com?
 
» Ne jemi nga Ballkani
» S'ka Tarifa Shtese
» Cmimet me te Lira
» Pagese e Sigurte Online
» Vleresime Klientesh


Procedurat e Rezervimit

Hapi 1. Zgjidhni destinacionin tuaj tek kutia e Quick Search, pastaj fusni te dhenat e tjera dhe klikoni tek buton Kerko, ose kërkoni hotelet sipas zones ose kategorise.

Hapi 2. Zgjidhni hotelin qe preferoni duke shtypur butonin “Zgjidh”.

Hapi 3. Zgjidhni dhomen tek hoteli qe keni përzgjedhur duke shtypur butonin”prenoto”.

Hapi 4. Shtypni “Vazhdoni me pagesen” nese doni te rezervoni vetem nje hotel, ose shtypni “shto rezervim tjeter hoteli” nese do qendroni ne nje vend tjeter ne ne nje date tjeter.

Hapi 5.Nese shtoni nje hotel tjeter duhet te perserisni hapat 1-4, ndersa nese do “vazhdoni me pagesen” do te kaloni te faqja e pageses. Ju lutemi kini parasysh se vetem hotelet me te njëjtin status “te disponueshem” ose “qe kërkohet konfirmim” mund te rezervohen bashke. Hotelet e disponueshem s’mund te rezervohen bashke me hotelet qe kerkojne konfirmim.

Hapi 6. Ju lutemi te plotësoni sakte te gjitha informacionet ne faqen e pageses dhe klikoni te kutia per te pranuar politiken e anulimit te hoteleve. Ju lutemi kini parasysh se informacioni qe futet ketu eshte i sigurt. Kerkohet nje numer telefoni ne menyre qe t’ju kontaktojme nese eshte e nevojshme.Per rezervimet e bera 3 dite para mbërritjes jepet vetem mundesia e pageses me karte krediti.

Hapi 7. Fusni te dhenat e kartes se kreditit sipas udhëzimeve dhe klikoni qe te pranoni kushtet e punes. Nese hoteli eshte i disponueshem do te merrni menjehere nje Dokument Rezervimi qe do t’ju dergohet tek e-maili qe keni vendosur ne hapin 6. Printojeni kete document dhe paraqiteni ne hotel. Per hotelet jo te disponueshme lutemi referojuni seksionit FAQ.Na ndiqni

Albania Holidays eshte anetar i: