Hotele ne Vlore

Ju prezantojmë me poshtë hotelet e Vlorës të zgjedhur nga ne. Vlora ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë pikërisht aty ku bashkohen deti Adriatik me detin Jon. Është një nga portet kryesore në Shqipëri që ndodhet 147 km nga Tirana dhe 130 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Në antikitet njihej si Aulona. Vlora është qyteti ku u shpall Pavarësia e Shqipërisë ne vitin 1912. Në Vlorë mund të vizitoni: Muzeun e Pavarësisë, Muzeun Etnografik, Muzeun Historik, Kalanë e Kaninës, plazhet, vijën bregdetare etj.Vizito Vloren, dhe rezervo online hotele ne Vlore, Shqiperi

Vlora

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Justin Godar 1, Sheshi Flamurit, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Sofo

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Parku Kombetar, Llogara, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Pavarsia

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Skele, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Riviera

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr. Nermin Vlora, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Partner

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr.Pelivan Leskaj, Skele, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

New York

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Paradise Beach

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Radhime, Orikum, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Alpin Llogara

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.0/5.0

Parku Kombetar i Llogarase, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Ambasador

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Vlora International

hotel stars
Shume Mire, 3.7/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Sunrise Resort

hotel stars
Shume Mire, 3.4/5.0

Rr.e Pashalimanit, Orikum, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Helia

hotel stars
S'ka Vleresime

Radhime, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Fshati Turistik Olimpia

hotel stars
S'ka Vleresime

Vlore-Sarande, km 7, Radhima, Vlora, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Regina City

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Pavlo Flloko, Vlorë, Albania

  Kerkohet konfirmim

Lux

hotel stars
S'ka Vleresime

Sheshi i flamurit mbi Tirana Bank, Vlore, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Fshati Turistik Llogara

hotel stars
S'ka Vleresime

Parku Kombetar Llogara, Vlora, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Palace

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Gjergj Arianiti, Vlorë

  Kerkohet konfirmim

Vila Nika

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Dhimiter Konomi,Uji i ftohte, Vlore Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Villaggio Shehu

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.SH8 nga Vlora-Sarande km 12 Radhime Shqiperi

  Kerkohet konfirmim