Hotele ne Fier

Në këtë faqe do të gjeni hotele në Fier të zgjedhur me kujdes nga ne. Fieri ndodhet në pjesën jugperëndimore të Shqipërisë. Është rreth 113 km nga Tirana dhe 96 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Në afërsi të Fierit mund të vizitoni: zonat arkeologjike të Bylisit (vendbanim i lashte ilir) dhe Apolonisë (një nga vendbanimet më të rëndësishme koloniale greke të antikitetit në Shqipëri). Vizitoni Fierin, Shqipërinë dhe rezervoni online hotele në Fier.