Hotele ne Vermosh

Më poshtë do të gjeni hotele në Vermosh. I gjendur në skajin më verior të Republikës së Shqipërisë ,95 km larg nga qyteti i Shkodrës, Vermoshi bën pjesë në krahinën e Kelmendit. Kjo zonë shquhet për panoramën spektakolare si dhe për reshjet e dëborës që zgjasin afro 100 ditë në vit. Në të dy anët e luginës se Vermoshit, ngrihen shpate malesh me pjerrësi të konsiderueshme dhe të veshura me pyje dhe kullota, të vendosur në lartesinë 1.100 metra mbi nivelin e detit