QYTETI ose EMRI i HOTELIT

KATEGORIA
CHECK-IN CHECKOUT
DHOMA TE RRITUR (+18) FEMIJE
 
 
 
 
Kerko

Hotele ne Shqiperi

Mireseerdhet ne faqen e hoteleve ne Shqiperi. Kjo faqe ofron perzgjedhjen me te mire te hoteleve ne Shqiperi dhe vleresime te paanshme te klienteve. Mund te gjeni hotele te lira dhe hotelet me te vleresuara ne qytetet shqiptare si dhe informacion per atraksionet dhe turet ne Shqiperi.

Zgjim i bukuroshes se fjetur ishte ai i vitit 1990 kur pas izolimit autoritar komunist, Shqiperia ishte si nje e huaj qe vinte nga nje kohe tjeter. Qytetet e saj nuk ishin mbuluar nga tymi i makinave, plazhet e saj nuk ishin ndotur nga turizmi masiv, dhe njerezit qe kishin vuajtur per nje kohe te gjate ishin pak te pergjumur dhe te hutuar. Megjithese gjerat kane ndryshuar shume qe atehere kjo toke antike ofron ende dicka shume te ralle sot ne Europe- nje veshtrim ne kulturen e saj qe eshte unike. Rritur ne nje regjim izolimi dhe privimi, Shqiperia eshte dukshem shqiptare.

 

Ture te rekomanduara ne Shqiperi dhe Ballkan