Hotele ne Prishtina

Prishtina është kryeqyteti i vendit më të ri në botë, Kosove dhe në të njëjtën kohë në qyteti më i madh i Kosovës. Prishtina është e njohur për rolin e saj metropolian për zhvillimin ekonomik, me urbanizëm bashkëkohor dhe shërbime efikase dhe të integruara mirë në zhvillimet rajonale dhe ndërkombëtare, qendër e jetës së pasur kulturore, arsimore, sportive.. Rezultatet paraprake të regjistrimit të popullsisë 2011 tregojne se popullsia e Prishtinës arrin ne 198.000 banore..Qyteti ka një popullsi shumicë shqiptare, së bashku me komunitetet tjera më të vogla, duke përfshirë boshnjakët, romët dhe të tjerët. Prishtina është qendër administrative, arsimore dhe kulturore të Kosovës. Ketu ndodhet Universiteti i Prishtinës dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës. Në këtë faqe ju do të gjeni një listë me hotele ne Prishtinë,, me pershkrimet, vleresimet e klienteve, fotot, harta e hoteleve dhe çmimet.

Luxor

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Shpetim Robaj, PN, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Sara

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Maliq Pash Gjinolli, Nr.8, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Emerald

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. "Magjistralja Prishtine-Shkup", pn. Prishtine

  E Disponueshme

Aviano

hotel stars
S'ka Vleresime

M9, Sllatinë e Madhe, 1km nga Airporti, Kosove

  E Disponueshme

Garden

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Tahir Zajmi, Nr.30 Kalabrija, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Adria International

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Ahmet Krasniqi, PN, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Golden

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Motrat Qiriazi, PN, 10 000, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Begolli

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Maliq Pash Gjinolli, Nr.8, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Ora

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Anton Z.Cajupi, Nr.4, Prishtina, Kosove

  E Disponueshme

Best Western Galla

hotel stars
S'ka Vleresime

Prishtina International Airport Adem Jashari, Kosovo

  E Disponueshme

International Prishtina SPA

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Rruga e Shkupit PN, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Vita

hotel stars
S'ka Vleresime

M9, Vragoli, 1km nga Airporti, Kosove

  E Disponueshme

Kika

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Andrea Gora, pn. 10000, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Semitronix

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Lidhja e Pejes, p.n. Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Nartel

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Shefqet Shkupi, Prishtina, Kosove

  E Disponueshme

Sirius

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Agim Ramadani, 10 000, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Afa

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Ali Kelmendi, Nr.15, 10 000, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Ulpiana

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Devet Jugovica, b.b, Gracanica, Kosove

  E Disponueshme

Aldi

hotel stars
S'ka Vleresime

Caglavice, Nr.303 Caglavice, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Royal

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Pashko Vasa, Nr.3 Pejton, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

La Corte

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Agim Ramadani, pn. Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Ambasador

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Adrian Krasniqi, Nr.1, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Town

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Robert Doll, PN. Pejton, Prishtine, Kosove

  E Disponueshme

Swiss Diamond

hotel stars
S'ka Vleresime

Sheshi Nene Tereza, 10000, Prishtine, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Glory

hotel stars
S'ka Vleresime

Veternik N.N Kosovë, Prishtinë 10000

  Kerkohet konfirmim

Apollonia

hotel stars
S'ka Vleresime

St. Vllezrit Fazliu PN

  Kerkohet konfirmim

Princi i Arberit

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Asllan Pireva, Kodra e Trimave, Prishtine, Kosove

  Kerkohet konfirmim

Parlament

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Zenel Salihu,nr1,Prishtine,Kosove

  Kerkohet konfirmim

Gracanica

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Dragana Ristica, b.b, Gracanice, Kosove

  Kerkohet konfirmim

La Familia Residence

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Demë Ahmeti, Pristina 10000

  Kerkohet konfirmim