Hotele ne Gjirokaster

Në këtë faqe do të gjeni disa hotele në Gjirokastër. Gjirokastra është një qytet i rëndësishëm në jug të Shqipërisë, zonë e Trashëgimisë Botërore të UNESCOS dhe një “Qytet Muze”. Është rreth 232 km nga Tirana dhe 25 km nga pika kufitare e Kakavijës. Në Gjirokastër mund të vizitoni: shtëpitë prej guri, kalanë e Gjirokastrës, Muzeun e Armeve, Muzeun Etnografik, Kishën e Labovës se Kryqit ne fshatin me te njëjtin emër, zonën arkeologjike te Antigonese, fshatin e Saranqinishtit, rrënojat e Adrianapolit të lashtë në fshatin Sofratik. Vizitoni Gjirokastrën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Gjirokastër.

Babameto Hostel

hotel stars
Shkelqyeshem, 5.0/5.0

Qendra Babameto, Lgj. Teqe, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Gjirokastra

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Lgj. Partizani, Rr. Sheazi Como, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Kalemi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Lgj. Palorto, Rr. Kerculles, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Cajupi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Sheshi Cerciz Topulli, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Argjiro

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Gjin Zenebisi, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Bineri

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Zejtareve, Pazar, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Kodra

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga e "Zejtareve" ish shtatorja e Enver Hoxhes Pazar. Gjirokaster,Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Kalemi 2

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Alqi Kondi, 6001, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

The First

hotel stars
Mire, 2.2/5.0

Rr. 18 Shtatori, Gjirokaster, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim