Hotele ne Tirane

Më poshtë do të gjeni një shumëllojshmëri hotelesh në Tirane nga buxhetorët tek luksozët. Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë dhe qendra më e rëndësishme ekonomike dhe politike në vend. Ajo u ndërtua në vitin 1614 nga Sulejman Pasha i Mulletit, por deri në vitin 1920, kur u shpall kryeqytet për shkak të pozitës gjeografike pak a shumë në mes të vendit, ishte një qytet pa ndonjë rendësi të veçantë. Në vitet e fundit Tirana është transformuar plotësisht nga një qytet i zymtë ngjyrë gri i stilit komunist, në një kryeqytet modern, plot ngjyra dhe me një ndikim të madh evropian. Në Tiranë mund të vizitoni: Muzeun Historik Ndërkombëtar, Xhaminë e Etem Beut, Sahatin, Kompleksin e Ministrive, Bllokun, Pallatet Shumëngjyrëshe, Parkun etj. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ndodhet 20 km nga qyteti. Vizito Tiranen, dhe rezervo online hotele ne Tirane, Shqiperi

Airport Tirana

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Aeroporti Nderkombetar Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Classic

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Rr. Sulejman Delvina, Nd.61, H.2, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Kruja

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Rr.Mine Peza, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Stela

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Rr.Dibres, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Doro City

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. Muhamed Gjollesha, Nd. 38, Tirana, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Elysee

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. Themistokli Germenji 2/173, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Vila Tafaj

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr.Mine Peza, Nr. 86, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Rogner Tirana

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Xheko Imperial

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Rr. Ibrahim Rugova, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Best Western Premier Ark

hotel stars
S'ka Vleresime

Prane Aeroportit Nderkombetar Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Capital

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Qemal Stafa, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Jolly

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Tefta Tashko Koco, Nr. 2, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Colosseo Tirana

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga e Durresit, sheshi Adem Jashari, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Oxford

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Xhorxhi Martini, Nr. 10, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Opera

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Urani Pano, Tirana, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Theatro

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. “Mihal Duri” Nd. 2\1, Tirane

  Kerkohet konfirmim

Austria

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga e Dibres, Nr. 18

  Kerkohet konfirmim

Dinasty

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Margarita Tutulani, Tirana, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Diplomat Fashion

hotel stars
S'ka Vleresime

Blv. Bajram Curri, Nd.36 H.1, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Mondial

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Muhamet Gjollesha, Tirane, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim