Hotele ne Brezovice

Brezovica është një vendbanim në komunën Sterpce në Kosovë, i njohur për vendpushimin e tij të skive Brezovica. Brezovica është destinacionet më të vizituara të dimrit në Kosovë. Zona e vendpushimit të skive ndodhet në shpatet e veriut dhe veriperëndimit të Parkut Kombëtar të Sharrit. Vija e kufirit përfshin 39,000 hektarë terrene malore të larta alpine dhe pyje, me një florë dhe faunë shumë të larmishme dhe të bollshme. E vendosur brenda 90 minutave në dy aeroporte ndërkombëtare, zona e vendpushimit Brezovice përfaqëson një nga zonat e fundit të mbetura të skive në zhvillim në Evropën Juglindore Ndodhet në pjesën verilindore të maleve Sharri dhe në pellgun kullues të lumit Lepenac. Vendpushimi i skive Brezovica ndodhet midis 900 m dhe 2.500 m mbi nivelin e detit, rreth 14 km në jug të fshatit. Ekziston një kombinim i klimës së butë të luginës në pjesët e ulëta dhe klimën alpine në rajonet më të larta. Vizito Brezovicen dhe rezervo online hotele ne Brezovice, Kosove.

Molika

hotel stars
S'ka Vleresime

Brezovice, Sterpce, Kosovë

  Kerkohet konfirmim

Bucan

hotel stars
S'ka Vleresime

Brezovice, Sterpce, Kosovë

  Kerkohet konfirmim

Woodland

hotel stars
S'ka Vleresime

Brezovice, Sterpce, Kosovë

  Kerkohet konfirmim