Hotele ne Corovode

Ne këtë faqe ju prezantojmë disa hotele ne Çorovode. Çorovoda është qyteti kryesor ne prefekturën e Skraparit. Lumi i Osumit kalon përmes qytetit dhe formon kanione dhe shpella te cilat janë me te lartat dhe me te gjatat ne Shqipëri. Disa arkeologe besojnë se Çorovoda mund te jete qyteti me i vjetër ne Shqipëri. Ata kane zbuluar rrënojat e disa kishave dhe te një kalaje ne Rovice e cila mund te jete me e lashte sesa kalaja e Beratit. Kanionet e Osumit janë diçka qe s’duhen humbur. Vizitoni Corovoda, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Corovoda.