Hotele ne Skopje

Qyteti më i madh dhe njëkohësisht kryeqyteti i Maqedonisë, me një popullsi mbi 600.000 banorë, Shkupi shërben si qendra kulturore, ekonomike dhe arsimore e vendit. Gjatë pushtimit romak,u bë i njohur me emrin Skupi. Më 1392, qyteti u pushtua nga Perandoria Osmane, të cilët e quajtën Üsküp. Qyteti qëndroi nën pushtimin osman për më shumë se 500 vite, duke shërbyer dhe si kryeqytet i Pashallëkut të Shkupit dhe me pas u kthye ne qendrën e Vilajetit të Kosovës. Gjatë kësaj kohe, Shkupi u bë i njohur falë arkitekturës së tij orientale. Pas përfundimit të Luftës së Dytë Botërore, pati ritme të larta zhvillimin, të cilat u ndërpremë në vitin 1963, pas shkatërrimit të qytetit nga një tërmet. Në vitin 1991 u shpall kryeqytet i shtetit të ri maqedonas. Në ditët e sotme vazhdon të jetë një destinacion shumë i frekuentuar nga turistët, me kalanë dhe muret e saja rrethuese, monumentet kulturore e historike, qendrat arkeologjike, sallat e sportit, shpellat dhe kanionet e lumit Treska dhe liqenit Matka. Vizitoni Shkupin, Maqedonia e Veriut dhe rezervoni online hotele në Shkup.

The Story of Hotel Mramor

hotel stars
S'ka Vleresime

Str. Klenoec 11, Shkup, Maqedoni

  Kerkohet konfirmim

Aristocrat

hotel stars
S'ka Vleresime

Elisie Popovski Marko, 59, Shkup, Maqedoni

  Kerkohet konfirmim

Gold

hotel stars
S'ka Vleresime

Boulevardi Krste Misirkov, Nr. 13, Shkup, Maqedoni (FYROM)

  Kerkohet konfirmim

Victoria

hotel stars
S'ka Vleresime

Str.Slave Delovski ?r.18 Shkup 11000, Maqedoni (FYROM)

  Kerkohet konfirmim

Arka

hotel stars
S'ka Vleresime

Bitpazarska 90/2, 1000 Shkup, Maqedoni (FYROM)

  Kerkohet konfirmim

Hamburg

hotel stars
S'ka Vleresime

Bulevardi Krste Misirkov, Shkup, Maqedoni (FYROM)

  Kerkohet konfirmim

Bushi Resort SPA

hotel stars
S'ka Vleresime

Kurciska nr. 21, Old Bazaar,Shkup, Maqedoni

  Kerkohet konfirmim

Leonardo

hotel stars
S'ka Vleresime

Partenij Zografski 19, Shkup, Maqedoni (FYROM)

  Kerkohet konfirmim