Hotele ne Boge

Boga është një fshat i vogël malor dhe gjithashtu një fshat turistik për pushime në Kosovën perëndimore. Boga ndodhet në vargmalin Bjeshkët e Nemuna (malet e mallkuara në Alpet Shqiptare) në një lartësi prej rreth 1.300m - 1.400m. Pranë fshatit ndodhet maja e Hajlës në 2,403m dhe Bistrica e Pejës e cila ka burimin e saj jo larg fshatit. Fshati është i rrethuar nga malet, shumë prej të cilave janë piktoreske. Boga po bëhet shpejt një destinacion popullor për pushime në Kosovë; janë ndërtuar shumë resorte pushimesh, dhe prania e kampit të skive tërheq shumë vizitorë. Vizitoni Boga, Kosovë dhe rezervoni online hotele në Bogë.