Hotele ne Elbasan

Më poshtë do të gjeni një përzgjedhje të hoteleve në Elbasan. Është një nga qytetet më të mëdhenj në Shqipëri dhe njihet për kombinatin e tij metalurgjik. Ndodhet në mes të Shqipërisë rreth 54 km nga Tirana dhe 71 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Në Elbasan mund të shikoni: Kalanë e Elbasanit, kishën e Shën Mërisë, Banjot turke. Vizitoni Elbasanin, Shqipërinë dhe rezervoni online hotele në Elbasan.

Real Scampis

hotel stars
Shume Mire, 3.7/5.0

Blv:Q.Stafa, Lagja Kala, Elbasan, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Grand

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr: 11 Nentori, ne hyrje te qytetit, Elbansan, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim