Hotele ne Erseke

Me poshte do te gjeni disa nga hotelet e Ersekes. Erseka eshte nje qytet ne Shqiperine juglindore. Gjendet afersisht 224 km larg Tiranes. E themeluar ne shekullin e 18-te, Erseka eshte nje qytet relativisht i ri. Duke qene se ndodhet prane malit te Gramozit, ai i ngjan nje qyteti alpin te vogel e te mireorganizuar, 1050 m mbi nivelin e detit. Eshte 45 km larg nga Korca, qyteti me i rendesishem i kesaj krahine. Ne afersi te Ersekes, vizitat ne fshatrat e Boroves, Rehoves dhe sidomos Vodices ofrojne nje kombinim te natyres me kulturen. Vizitoni Erseke, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Erseke.