Hotele ne Korce

Këtu do të gjeni disa hotele në Korçë. Korça është një nga qytetet më të rëndësishëm në Shqipërinë jugore. Është rreth 181 km nga Tirana dhe 198 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është vetëm 35 km nga pika kufitare me Greqinë në Kapshticë. Është 850 m mbi nivelin e detit e rrethuar me male. Korça është një qytet ideal për sportet dimërore. Është një qytet me histori të lashtë, të mbushur me kulturë dhe etje për dije. Në Korçë mund të vizitoni: Muzeun e Artit Mesjetar, Katedralen Ortodokse, Xhaminë e Iljaz Bej Mirahorit dhe Mesonjtoren e pare shqipe. Vizitoni Korçën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Korçë.

Dardha

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.7/5.0

Dardhe, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Regency

hotel stars
Shume Mire, 3.7/5.0

Rr.Ismail Qemali, Nr. 7, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Grand

hotel stars
Shume Mire, 3.7/5.0

Sheshi kryesor, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Kocibelli

hotel stars
Shume Mire, 3.4/5.0

Sheshi kryesor, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Konti

hotel stars
Shume Mire, 3.4/5.0

Rr. Muzakajt 17, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Vila Sigal Korce

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Teni Konomi, Korce, Shqiperi.

  Kerkohet konfirmim

British Hotel

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Niko Dodona , Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Casta Diva

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Antoni Athanas, nr.5, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Life Gallery

hotel stars
Shume Mire, 3.2/5.0

Bulevard Republika, Lgj. 11, Nr. 24, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Vila Lako

hotel stars
S'ka Vleresime

Bulevard Republika Nr.4, 7001 Korça, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim