Hotele ne Tepelene

Tepelena eshte nje qytet i vogel ne jug te Shqiperise. Eshte themeluar ne kohet antike dhe shkaterruar plotesisht ne 1920 nga nje termet i forte, me pas i rindertuar. Monumentet historike me te rendesishme jane rrenojat e keshtjelles dhe memoriali i Ali Pashes. Qyteti njihet per ujerat termale. Vizitoni Tepelenën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Tepelenë.