Hotele ne Durres

Më poshtë ju prezantojmë një sërë hotelesh në qytetin dhe plazhin e Durrësit. Durrësi ndodhet në bregun perëndimor të Shqipërisë përgjatë detit Adriatik. Ndodhet rreth 39 km nga Tirana dhe 30 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është një nga qytetet më të mëdha si dhe porti më i madh në Shqipëri. Është gjithashtu një nga qytetet më të vjetër, plot me histori që daton nga viti 627 p.e.s. Në Durrës mund të vizitoni: Amfiteatrin, Muzeun Arkeologjik, rrënojat e mureve rrethues, kullën mesjetare, vilën e Mbretit Zog etj. Vizito Durresin, dhe rezervo online hotele ne Durres, Shqiperi

Nais

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Lagjia nr 1, Bulevartdi EPIDAM, 46 Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Nais Beach

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Lgj. Nr.1, Rr. Taulantia, Brryli Curilave, Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Dolce Vita

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

1 Km larg nga shkembi i Kavajes Golem, Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Arvi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Lgj 1. Rr: Taulantia, Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Leonardo

hotel stars
S'ka Vleresime

Shkembi i Kavajes, Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Oaz

hotel stars
Shume Mire, 3.5/5.0

Golem, Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Bleart

hotel stars
S'ka Vleresime

Shkembi I Kavajes, Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Fish Land

hotel stars
S'ka Vleresime

Gjiri i Lalzit, Durres, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim