Hotele ne Peshkopi

Më poshtë ju prezantojmë disa hotele në Peshkopi të përzgjedhur nga ne. Peshkopia shtrihet në pjesën lindore të Shqipërisë, ne rrethin e Dibres, në të dyja anët e lumit Drini i Zi. Është rreth 187 km nga Tirana dhe 20 km nga kufiri me Maqedoninë. Është e njohur për burimet me ujëra termalë (Llixhat), të cilat kane vlera të rëndësishme mjekësore. Llixhat janë banjo me sulfur dhe ndodhen disa kilometra në lindje të qytetit. Ato tërheqin shumë njerez të cilët kanë nevojë për kura terapeutike. Në Peshkopi mund të vizitoni: muzeun i cili ndodhet pranë shtëpive të stilit otoman. Vizitoni Peshkopinë, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Peshkopi.