Hotele ne Kruje

Qyteti i Krujes te ofron nje pamje te mrekullueshme mali, 32 km larg Tiranes, 600 m mbi nivelin e detit. Qyteti eshte nje prej vendeve me te bukura turistike per shkak te bukurise se tij natyrore dhe historise. Vendet historike me te rendesishme jane: Muzeu Etnografik, Dollma Teqe dhe Pazari tradicional. Vizitoni Krujën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Kruja.

Panorama

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.7/5.0

Rr. Lek Zaharia, Kruje, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim