Hotele ne Voskopoje

Më poshtë do gjeni një përzgjedhje të hoteleve në Voskopojë. Voskopoja ndodhet vetëm 13 km në perëndim të Korçës. Është rreth 194 km nga Tirana dhe 211 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Voskopoja ka qenë një qendër e rëndësishme kulturore me shumë kisha dhe një nga qytetet e parë që kane zhvilluar shtypin e shkruar në Ballkan. Sot njihet për afresket e kishave të pikturuara nga disa prej piktorëve më të talentuar shqiptarë. Në Voskopojë mund të vizitoni: kishat me afreske, (“Shën Mihali” (1726), “Shën Thanasi” (1724), “Shën Ilia”, “Shën Meria”. Piktura më e mirë bizantine në këtë zonë gjendet tek kisha e “Shën Kollit”. Vizitoni Voskopojën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Voskopoja.

Pashuta

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Rr. Shtypshkronja, Voskopoje, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Akademia

hotel stars
Mire, 2.9/5.0

Voskopoje, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Royal

hotel stars
S'ka Vleresime

Voskopoje, Korce, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim