Hotele ne Lezhe

Më poshtë do gjeni disa hotele në Lezhë. Lezha ndodhet në veriperëndim të Shqipërisë, disa km larg nga deti Adriatik. Është rreth 75 km nga Tirana. Është një qytet i vogël rreth 30 km nga Shkodra dhe në lashtësi ka qenë një qendër e rëndësishme e njohur si Lisus. Në Lezhë mund të shikoni: Varrin e Skënderbeut, muret e vjetra iliro-romake, kalanë etj. Vizitoni Lezhën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Lezhë.