Hotele ne Pogradec

Në këtë faqe do të gjeni disa hotele në Pogradec. Pogradeci shtrihet në pjesën juglindore të Shqipërisë, përgjatë bregut të liqenit të Ohrit, më i thelli në Ballkan. Kufiri me Maqedoninë është vetëm 5 km nga qendra e qytetit. Është rreth 140 km nga Tirana. Në Pogradec mund të vizitoni: Parkun e Drilonit, i njohur për bukuritë e tij natyrore, vilën e peshkimit të diktatorit Enver Hoxha, mozaikun në fshatin Lin, Varret e Selces. Gjithashtu mund të shijoni peshkun Koran, një lloj i rralle dhe i shijshëm trofte që gjendet në liqenin e Ohrit. Vizitoni Pogradecin, Shqipërinë dhe rezervoni online hotele në Pogradec.

Pogradeci

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Rr. Deshmoret e Pojskes, Pogradec, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Sirena

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Tushemisht, Pogradec, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Perla

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. 10 Deshmoret e Pojskes, Pogradec, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Relaks Resort

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Lin, Pogradec, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Millenium

hotel stars
Shume Mire, 3.6/5.0

Tushemisht, Pogradec, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Vila Sigal

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Reshit Collaku, perballe Turizmit te Vjeter, Pogradec, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Elite

hotel stars
S'ka Vleresime

Lgj. 1, Rr.Reshit Collaku, Pogradec, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim