Hotele ne Berat

Më poshtë do të gjeni nje perzgjedhje te hoteleve ne Berat, Shqiperi. Berati ndodhet në rreze të Malit të Tomorrit dhe në brigjet e lumit Osum. Është rreth 122 km nga Tirana dhe 105 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është më shumë se 2400-vjeçar dhe një nga qytetet më tërheqës të Shqipërisë për nga arkitektura, kultura dhe historia. Berati njihet si qyteti i njëmijë dritareve dhe është shpallur monument i mbrojtur nga UNESCO. Në Berat mund të vizitoni: Kalanë e cila është e vetmja në Shqipëri që ka ende shtëpi të banuara brenda mureve të saj, kishat, Muzeun e Onufrit, Muzeun Etnografik, Xhamine e Beqareve, Xhaminë e Mbretit, lagjen karakteristike të Mangalemit etj. Vizito Beratin, dhe rezervo online hotele ne Berat, Shqiperi.

White City

hotel stars
Shkelqyeshem, 5.0/5.0

Bulevardi Republika, Lagja 22 Tetori, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Bujtina Kodiket

hotel stars
Shkelqyeshem, 5.0/5.0

Rr. Kostaq Stefa, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Muzaka

hotel stars
Shkelqyeshem, 5.0/5.0

Gorice, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Rezidenca Desaret

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Rr. Kala, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Mangalemi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.7/5.0

Rr. Mihal Komneno, tek Porta e Pashait, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Osumi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Lagja Mangalem, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Tomorri

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Qender, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Guesthouse Kris

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Kala Berat, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Berati

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Rr. Veli Zaloshnja, Lgj. 28 Nentori, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Onufri

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Mihal Komeno, 5001 Berat, Albania

  Kerkohet konfirmim

Portik

hotel stars
S'ka Vleresime

28 Nentori, Antipatre Street

  Kerkohet konfirmim

Grand White City

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Antipatrea, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Belgrad Mangalem

hotel stars
S'ka Vleresime

L. Mangalem, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Antipatrea

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Antipatrea, L. 28 Nendori, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Merko

hotel stars
S'ka Vleresime

Lagjia 22 Tetori, Rruga Antipatrea Godina 7 Kateshe

  Kerkohet konfirmim

Ajka

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Kristaq Tutulani, 5001 Berat, Albania

  Kerkohet konfirmim

Belagrita Palace

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Antipatrea, 5001 Berat, Shqipëri

  Kerkohet konfirmim

Kaceli

hotel stars
S'ka Vleresime

Kombinat,Berat,Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Pasarela

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. 28 Nentori, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim

Castle Park

hotel stars
C'ka, 2.0/5.0

1.5 km nga Ura e Gorices, Berat, Shqiperi

  Kerkohet konfirmim