Octagon

 
hotel rating stars

Akifa Seremeta 48, 7100, Sarajeve, Bosnje

Hotel Octagon

S'ka Vleresime

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Bar
 • Restorant
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Kasaforte ne recepsion
 • Zyre per makina me qera
 • Sherbim lavanderie
 • Gazeta falas ne holl
 • Trajtim me masazh
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Ajer te kondicionuar
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Televizion
 • Tharese flokesh
 • Telefon
 • Internet Wireless falas

Reservations cancelled at least 48 hours, prior to the arrival date, will be fully refunded. Cancellations less than 48 hours, prior to the arrival date, will be charged for the first night.

Check-In: 13:00

Checkout: 12:00

Politika per krevat shtese: Te rriturit do te paguajne 16 euro per nate