Molika

 
hotel rating stars

Brezovice, Sterpce, Kosovë

Hotel Molika ne Brezovice, gjendet mu në mes të terreneve të skijimit. Është i vendosur në lartësi mbidetare 1750 metra dhe i takon kategorisë “B”. Hoteli është ndërtuar në vitin 1985 dhe në të janë të vendosur ski servisi, skitorja për vendosjen e skijave të musafirëve dhe ambulanca për shërbime mjekësore. Dhomat e hotelit janë 1, 2, 3 dha 4 krevatshe të cilat janë të kthyera kah veriu dhe jugu. Ky hotel dikurë ka qene i mbushur gjatë gjithë sezonës me mysafirë nga e gjithë bota. Në hotel gjendet restoranti, kafeneja, galeria, një minimarket, 2 tavolina për ping-pong si dhe diskoteka, e cila punon vetëm në raste te veçanta. Në hotel nuk ështe investuar asgjë që nga fillimi i viteve të 90-ta. Përmirsimi i kushteve në hotel, pritet të ndodhë pas privatizimit i cili do të ndodhë së shpejti.

S'ka Vleresime

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Kuzhine tradicionale
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • dhome per bagazhet
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Tavolina pune
 • Internet Wireless falas
 • Sporte & Aktivitete
 • Kend lojrash per femije

Reservations cancelled at least 24 hours, prior to the arrival date, will be fully refunded. Cancellations less than 24 hours, prior to the arrival date, will be charged for the first night.

Check-In: 13:00

Checkout: 10:00

Hotel Molika, gjendet mu në mes të terreneve të skijimit