Panorama Mountains

 
hotel rating stars

Rugova, Peja, Kosovo

Panorama Mountains gjendet ne Rugove, Peje dhe ofron mudesi shume te mira me potencialin natyror qe posedon Rugova. Hoteli ofron ushqim tradicional, darka dhe mengjesi jane te pefshira ne cmim.

S'ka Vleresime

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Kopsht
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Televizor satelitor
 • Televizion
 • Tharese flokesh
 • Aparat per te bere cajin /kafen
 • Mini-Frigorifer (bosh)
 • Internet Wireless falas

24 hours before arrival is free of charge.


Check-In: 10:00

Checkout: 09:00

Politika per largim te vone (late checkout): nuk ka detyrime nese eshte e disponueshme (duhet te konfirmohet me recepsionin)