QYTETI ose EMRI i HOTELIT

KATEGORIA
CHECK-IN CHECKOUT
DHOMA TE RRITUR (+18) FEMIJE
 
 
 
 
Kerko

Hotele ne Kroaci

Mireseerdhet ne faqen e Kroacise. Kjo faqe ofron perzgjedhjen me te mire te hoteleve ne Kroaci dhe vleresime te paanshme te klienteve. Mund te gjeni hotele te lira dhe hotelet me te vleresuara ne qytetet kroate si dhe informacion per atraksionet dhe turet ne Kroaci.

Kroacia është një vend mesdhetar qe bën pjese ne Evropën qendrore, dhe kufizohet me Slloveninë ne perëndim, Hungarinë ne veri, Serbinë ne lindje dhe Bosnjën dhe Hercegovinën ne jug. Kroacia ka kufi te gjate detar me Italinë nëpërmjet detit Adriatik. Sipërfaqja e përgjithshme e Kroacisë është 2,028 km. Kroacia ka një forme te pazakonte (e ngjashme me një korosan) shume e ndryshme nga te gjitha vendet e botes, e cila vjen si rezultat i pese shekujve shtrirje e perandorisë otomane, drejt Evropës qendrore ( megjithëse Kroacia nuk u pushtua kurrë nga Turqit).

 

Ture te rekomanduara ne Kroaci dhe Ballkan