Regent Porto Montenegro

 
hotel rating stars

Obala bb, Porto Montenegro Village, Tivat 85320

Regent Porto Montenegro sjell nje perzierje elegance dhe madheshtie ne brigjet e ndritshme te Adriatikut. Ndertesa dhe kopshtet e tij te shkelqyeshme e ruajne thelbin dhe kulturen vendase, stili i te ciles te kujton pallatet madheshtore italiane, te mbushura me mikpritjen e njohur ne mbare boten te cilen e ofron Regent-i.

S'ka Vleresime

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Kend interneti
 • Ashensor
 • Dhome dhe kushte per persona me aftesi te kufizuara
 • Sherbim ne dhome
 • Salle konference
 • Dhome takimi
 • Sherbime per takime biznesi
 • Roje sigurie
 • dhome per bagazhet
 • Kasaforte ne recepsion
 • Qender fitnesi
 • Ture
 • Kopsht
 • Sherbim lavanderie
 • Gazeta falas ne holl
 • Baby siter me pagese
 • Piano bar
 • Banjo turke
 • Trajtim me masazh
 • SPA dhe qender trajtimi
 • Shezllone cadra falas ne pishine dhe plazh
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Vaske
 • Shtreter portativ extra
 • Krevat per femije
 • Ajer te kondicionuar
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Abazhur
 • Ballkon
 • Televizor satelitor
 • Televizion
 • Tharese flokesh
 • Minibar
 • Telefon
 • Tavolina pune
 • Kasaforte
 • Aparat per te bere cajin /kafen
 • Telefon ne banje
 • Pajisje tualeti personale
 • Kasaforte me pagese
 • Mini-Frigorifer (bosh)
 • Internet Wireless falas
 • Sporte & Aktivitete
 • Pishine te hapur
 • Pishine te mbyllur me ngrohje

A. Low season: January to April, November & December: Notice of cancellation/amendment is required in written up to 3 days prior to arrival date. Cancellation/amendments received after that period will be automatically charged (max. two nights charge applies) B. Shoulder season: May & October: Notice of cancellation/amendment is required in written up to 5 days prior to arrival date. Cancellation/amendments received after that period will be automatically charged (max. two nights charge applies) C. High season: June & September: Notice of cancellation/amendment is required in written up to 7 days prior to arrival date. Cancellation/amendments received after that period will be automatically charged (max. three nights charge applies) D. Peak season: July & August: Notice of cancellation/amendment is required in written up to 14 days prior to arrival date. Cancellation/amendments received after that period will be automatically charged for the full length of stay E. No-Show and early departures. The 100% of total room rate for the confirmed accommodation nights for the entire length of stay shall be chargeable. Under stays: No refund will be made for any under stays.

Check-In: 15:00

Checkout: 12:00

A. Sezoni i ulet  Janar - Prill, Nentor dhe Dhjetor
Njoftimi i anulimit  ndryshimit kerkohet te behet me shkrim deri ne 3 dite para dates se mberritjes. Anulimi  ndryshimet e marra pas kesaj periudhe do te ngarkohen automatikisht (maksimumi 2 nete pagese aplikohen)
B. Sezoni shoulder Maj dhe Tetor
Njoftimi I anulimit  ndryshimit kerkohet te behet me shkrim deri ne 5 dite para mberritjes. Anulimi  ndryshimet e marra pas kesaj periudhe do te ngarkohen automatikisht (maksimumi 2 nete pagese aplikohen)
C. Sezoni i larte  Qershor dhe Shtator
Njoftimi I anulimit  ndryshimit kerkohet te behet me shkrim deri ne 7 dite para mberritjes. Anulimet  ndryshimet e marra pas kesaj periudhe do te ngarkohen automatikisht (maksimumi 3 nete pagese aplikohen)
D. Sezoni peak  Korrik dhe Gusht
Njoftimi i anulimit  ndryshimit kerkohet te behet me shkrim deri ne 14 dite para mberritjes. Anulimet  ndryshimet e marra pas kesaj periudhe do te ngarkohen automatikisht per gjithe kohezgjatjen e qendrimit.
E. Mos paraqitjet dhe arritjet e hershme.
100% e totalit te dhomes per netet e konfirmuara te akomodimit per tere kohezgjatjen e qendrimit do te paguhen.
Shkurtimi I qendrimit te planifikuar,  Asnje rimbursim nuk do te behet per asnje shkurtim te qendrimit te planifikuar.