Kolping

 
hotel rating stars

Rr. Skenderbeg, Shkoder, Shqiperi

Hoteli ndodhet në qendër, në lagjen katolike të Shkodrës shumë afër Katedrales Katolike. Hotel Kolping eshte një dege e Kolping-ut në Gjermani. Eshtë një hotel i vogël që i përdor fitimet e tij për të financuar pjesërisht aktivitetet e ndryshme sociale dhe edukative të komunitetit lokal. Ai ofron dhoma të thjeshta por të pastra, një atmosfere të ngrohtë dhe mikpritje tradicionale shkodrane.

Dhomat

Hoteli ka 6 dhoma ne total, 4 dhoma dyshe dhe 2 teke.
Kujdes: Çmimi më i lirë për dhomë teke që shfaqet më poshtë është ai i dhomes më të vogel me vetëm një krevat tek.

Shkelqyeshem, 4.2/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Kend interneti
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Salle konference
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Televizion
 • Sporte & Aktivitete
 • Fushe e vogel futbolli

Reservations cancelled at least 24 hours, prior to the arrival date, will be fully refunded. Cancellations less than 24 hours, prior to the arrival date, will be charged for the first night.

Check-In: 14:00

Checkout: 12:00