QYTETI ose EMRI i HOTELIT

KATEGORIA
CHECK-IN CHECKOUT
DHOMA TE RRITUR (+18) FEMIJE
 
 
 
 
Kerko

Hotels is Greece

Mireseerdhet ne faqen e Greqise. Kjo faqe ofron perzgjedhjen me te mire te hoteleve ne Greqi dhe vleresime te paanshme te klienteve. Mund te gjeni hotele te lira dhe hotelet me te vleresuara ne qytetet kroate si dhe informacion per atraksionet dhe turet ne Greqi.

Greqia ka qene per dekada te tera nje nga destinacionet me te mira mesdhetare, duke ofruar monumente kulture dhe vende arkeologjike si dhe plazhe te mrekullueshme dhe site natyrore. Me 14.9 milione turiste nderkombetare ne vitin 2009, Greqia renditet si vendi i shtate me i vizituar ne Bashkimin Europian dhe vendi i 16-te ne bote sipas Organizates Boterore te Kombeve te Bashkuara per Turizmin.

 

Ture te rekomanduara ne Greqi dhe Ballkan